Adviseren en coachen ISO VCA MVO

Wilt u op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, Informatiebeveiliging, Veilig werken of MVO stappen zetten? Dan vertellen wij u wat in uw situatie de juiste weg is om uw doel te bereiken.

  • Wilt u certificeren dan maken wij u wegwijs en bieden u een duidelijk pad.
  • Wilt u u een vorm van compliancy bereiken dan helpen wij u graag.
  • Wilt u sparren, dan zijn wij uw klankbord.

Lees meer over onze advisering en coaching

Uitvoeren van Nulmeting / Quickscan

Wilt u duidelijk inzicht verkrijgen waar uw organisatie nu staat op het gebied van Kwaliteit, Milieu, Informatiebeveiliging, Veilig werken of MVO ten opzichte van de normen? Dan is de nulmeting van OKAM het juiste instrument.

Lees meer over de nulmeting / quickscan

Opzetten en implementeren ISO-managementsysteem en VG-systeem

Op basis van hoe u werkt en zaken die u al beschikbaar heeft in uw organisatie bouwen wij samen met u een passend (integraal) managementsysteem. Dat klinkt abstracter dan het is. Centraal staan uw medewerkers en de activiteiten die zij uitvoeren. Deze werkzaamheden maken we in samenhang visueel zichtbaar. Op een manier die voor u helder is. Zo verkrijgen we een goed implementeerbaar, werkend en certificeerbaar managementsysteem.

Lees meer over het opzetten en implementeren

Onderhouden ISO managementsystemen en VG systemen

Bent u gecertificeerd? Mooi. Dan heeft uw organisatie een mijlpaal bereikt op de doorgaande reis naar continu beter. Dan staat u voor de uitdaging om uw ISO-managementsysteem (kwaliteit, milieu e.a.) en/of VG- managementsysteem (Veiligheid & Gezondheid) up-to-date en levend te houden. Dit vergt tijd. Voorkom stress en window-dressing rond de tijd dat een tussentijds onderzoek door de certificerende instelling plaatsvindt. Wij helpen u graag om het onderhoud zo optimaal mogelijk in te richten en u te ontzorgen. U kunt gebruik maken van een abonnementsvorm; de OKAM-strippenkaart voor het MKB.

Lees meer over onderhouden en assisteren

Auditeren intern/extern ISO-managementsysteem kwaliteit / arbo / milieu / informatiebeveiliging en VCA

Ervaart u het houden van interne audits als last? Levert het u niets op? Wilt u begeleiding, of het auditeren geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Wij helpen u om het auditeren een positieve bijdrage te laten leveren aan uw bedrijfsvoering. Constructief auditeren met de focus op continu verbeteren.

Lees meer over auditeren

Moderniseren managementsystemen

Normen en inzichten, evenals technieken, veranderen. Veel managementsystemen zijn nog ontwikkeld meer vanuit de norm dan vanuit de eigen organisatie. Wij bouwen bestaande vanuit de norm ingerichte managementsystemen om tot een modern integraal managementsysteem voor uw organisatie. Ook voor hulpmiddelen om een gebruikersvriendelijk managementsysteem te bouwen dragen wij zorg. Wij hebben nauwe relaties met diverse leveranciers van tools en applicaties.

Lees meer over moderniseren KAM systemen

Meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer;
neem nu contact op!