De ontwikkelingen gaan door. Normen worden aangepast.
De digitale ontwikkeling staat niet stil.
Heeft u een verouderd managementsysteem inhoudelijk en/of technisch dan is OKAM uw partner voor modernisering.

Actualisatie en optimalisatie ISO-managementsystemen

OKAM begeleidt organisaties ook met het updaten van bestaande managementsystemen. Nieuwe normeisen toepassen? Registraties nog op papier of met behulp van ‘losse’ digitale documenten? Managementinformatie vergaren tijdrovend? Wij kunnen u adviseren en helpen om uw systeem effectiever te maken.

Integraal managementsysteem ISO en VCA

Heeft uw organisatie nog geen integraal managementsysteem voor bijvoorbeeld ISO 9001 en/of ISO 14001 en VCA, dan helpen wij u graag met het integreren en optimaliseren van uw bestaande managementsystemen.

Moderniseren bestaande ISO-managementsystemen

Een van onze specialiteiten: het moderniseren van bestaande managementsystemen. Bent u niet geheel tevreden met uw bestaande managementsysteem? Vindt u het maar een papieren tijger. Ervaart u bureaucratie? Constateert u binnen uw organisatie problemen met versies? Zijn uw mensen tijd kwijt om de juiste documenten te vinden? Vinden registraties nog op papier of met behulp van losse bestanden plaats? Dan is het tijd om uw managementsysteem om te bouwen naar een moderne en praktische omgeving.
Wij helpen u graag een modern visueel en efficiënt managementsysteem op te zetten en in te richten.

OKAM is partner van ViFlow (procesmodellering) en ISO2ACT (cloudapplicatie voor melden, documenteren, informeren en acteren)

OKAM is partner van:

  • ISO2ACT

    De cloud-applicatie voor overzicht, inzicht in, en grip op kwaliteit, veiligheid & gezondheid, milieu. Managementsysteem-software voor melden, documenteren, informeren en acteren gericht op ISO en VCA. Onafhankelijk van tijd, plaats en apparatuur.
    Kijk voor meer informatie op de website van ISO2ACT
  • ViFlow

    Procesbeschrijvingssoftware genereert integraal webmodel, geschikt voor procesflows, handboeken en werkinstructies. Benaderbaar voor gebruikers met browser.
    Kijk voor meer informatie op de website van ViFlow
Tijd voor modernisering of groot onderhoud? Laat u informeren over de mogelijkheden!